Joensuun seurakunta etsii puutarhuria hautausmaalle

Avoimet työpaikat | 01.02.2024

Tehtävä on määräaikainen (2.5.–30.9.2024) ja hakijalta edellytetään puutarhurin ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta.

Joensuun ortodoksinen seurakunta hakee hautausmaalle puutarhuria. Ortodoksinen hautausmaa sijaitsee Joensuun keskustassa osoitteessa Nurmeksentie 1.

Hautausmaan puutarhurin tehtäviin kuuluvat hautausmaan viheralueiden sekä käytävien yleishoito, kuten alueiden siivoaminen, haravointi, kitkeminen, lannoitus, nurmenleikkaus, perusparannustyöt, trimmeröinti, kastelu ja lehtipuhallus.

Keskeisiin tehtäviin kesänhoitokauden aikana kuuluu hoitohautojen kunnostaminen ja hoitaminen: kukkapenkkien perusparantaminen ja lannoittaminen sekä kukkien istuttaminen ja hoitaminen hoitokiertojen mukaisesti koko hoitokauden ajan.

Puutarhurin tehtävänä on myös käyttää koneita ja laitteita työtehtävien mukaisesti sekä neuvoa ja opastaa hautausmaalla kävijöitä.

Hautausmaan vastaava työntekijä perehdyttää työtehtäviin. Kelpoisuusvaatimuksena on puutarhurin ammattitutkinto tai muu soveltuva alan koulutus.

Työn luonteen vuoksi hakijalta edellytetään reipasta asennetta, itseohjautuvuutta, kasvituntemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi luetaan kokemus viheralueiden hoito- ja kunnostustöistä, puisto- ja puutarha-alan koulutukset, kasvinsuojelututkinto, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä käyttökokemus sekä B-ajokortti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen (OrtTes) mukaisesti. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 1 (1852,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä). Työaika on 38 h 15 min/viikko.

Hakemukset liitteineen 16.2.2024 mennessä sähköpostilla otsikolla ”Kesäpuutarhuri” osoitteeseen joensuu@ort.fi.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Aleksander Roszczenko, puh. 041 453 7271 (ma–ke klo 8–16) sekä seurakuntamestari Roope Nieminen, puh. 050 587 5066 (ke–pe ja la klo 8–16)

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy