Hallinto- ja taloussihteerin toimi avoinna Joensuun seurakunnassa

Avoimet työpaikat | 01.02.2024

Hakuaikaa on jatkettu - toimi on otettavissa vastaan 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Aiemman määräajan puitteissa saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana hallinto- ja taloussihteerin toimi. Hallinto- ja taloussihteeri toimii kirkkoherran tukena ja asianhallintajärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen laadinta ja julkaisu sekä muut kokouksiin liittyvät tehtävät ja järjestelyt kuten kokouskutsut. Toimenkuvaan kuuluu myös talous- ja toimintasuunnitelmiin laatimiseen ja tilinpäätöksiin liittyvät valmistelut yhteistyössä kirkkokunnan taloustoimiston kanssa sekä muut erikseen sovittavat hallintoon ja talouteen liittyvät perustehtävät. Tehtävä edellyttää aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta.                

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Palkkauksessa noudatetaan ortodoksisen kirkon työehtosopimusta, vaativuusryhmä III.

Neuvosto haastattelee hakijoita erikseen sovittavana ajankohtana ja valitsee työntekijän haastattelua seuraavassa kokouksessaan. Toimi otetaan vastaan 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus ja aikaisempi työkokemus tulee toimittaa seurakunnan kansliaan 16.2.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Joensuun ortodoksinen seurakunta, Kirkkokatu 32, 80100 Joensuu tai sähköisesti osoitteeseen joensuu@ort.fi otsikolla ”Sihteerin toimi”.

Lisätietoja toimenkuvasta antaa kirkkoherra Aleksander Roszczenko, puh. 041 453 7271, aleksander.roszczenko@ort.fi

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy