Diakoniatyöntekijän toimi avoinna Joensuussa

Avoimet työpaikat | 02.10.2023

Diakoniatyöntekijän tehtäviä ovat muun muassa kotikäynnit, laitoskäynnit, erilaiset kerhot, keskustelut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa eri alueilla. 

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana diakoniatyöntekijän toimi.

Diakoniatyöntekijän tehtäviä ovat muun muassa kotikäynnit, laitoskäynnit, erilaiset kerhot, keskustelut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa eri alueilla. Diakoniatyöntekijän tehtäviin kuuluvat myös muun muassa retket, merkkitapahtumien vietto ja aineellinen auttaminen. Tukena toimii työyhteisö ja diakoniatoimikunta. Sijoituspaikka on Joensuu.

Edellytämme valittavalta soveltuvuuden ja yhteistyökyvyn lisäksi itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävä valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja ajokorttia. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Diakoniatyön luonteen vuoksi toimeen hakevan tulee olla ortodoksisen kirkon jäsen. Toivomme tehtävään valittavalta sairaanhoitaja (AMK) tai sosionomi (AMK) tutkintoa. Voimme huomioida myös muun soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen. Palkkauksessa noudatetaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta, jonka mukaisesti toimi kuuluu vaativuusryhmään III.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus ja työkokemus, on osoitettava ja toimitettava osoitteeseen joensuu@ort.fi otsikolla ”Diakoniatyöntekijän toimi” 27.10.2023 klo 14 mennessä.

Lisätietoja toimenkuvasta antaa kirkkoherra Aleksander Roszczenko, puh. 041 453 7271, aleksander.roszczenko@ort.fi. Toimi täytetään 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy