Papin toimi avoinna Ilomantsin kappeliseurakunnassa

Avoimet työpaikat | 01.09.2023

Tehtävä on otettava vastaan 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana Ilomantsin kappeliseurakunnan papin toimi.

Kelpoisuusehto on kirkkojärjestyksen 132 § mukainen. Palkkaus on ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukainen ja kuuluu vaativuusryhmään IV.

Kappeliseurakunnan pappi johtaa kappeliseurakunnan toimintaa yhdessä kappelineuvoston kanssa, jonka puheenjohtaja hän on. Toimenkuvaan kuuluu papin työn lisäksi kappeliseurakunnan talous- ja toimintasuunnitelman sekä toimintakertomuksen laatiminen. Lisäksi kappelineuvosto valmistelee kappeliseurakuntaa koskevat hallinnolliset asiat.

Kappeliseurakunnan pappi vastaa kanttorin kanssa kokonaisvaltaisesti kappeliseurakunnan työstä, nuoriso- ja diakoniatyö mukaan lukien. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä on otettava vastaan 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joista käy ilmi asianmukainen koulutus ja aikaisempi työkokemus tulee osoittaa Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle 29.9.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Kuopion ja Karjalan metropoliitan kanslia, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi

Lisätietoja antaa ma. kirkkoherra, pastori Aleksander Roszczenko, puh. 041 453 7271.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy