Kanttorin toimi avoinna Ilomantsin kappeliseurakunnassa

Avoimet työpaikat | 01.09.2023

Kappeliseurakunnan kanttori vastaa papin kanssa kokonaisvaltaisesti kappeliseurakunnan työstä, lapsi-, nuoriso- ja diakoniatyö mukaan lukien.

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana Ilomantsin kappeliseurakunnan kanttorin toimi.

Kelpoisuusehto on kirkkojärjestyksen 133 § mukainen. Palkkaus on ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukainen ja kuuluu vaativuusryhmään IV.

Kappeliseurakunnan kanttorilla on puheoikeus kappelineuvostossa. Toimenkuvaan kuuluu kanttorin työn lisäksi kappeliseurakunnan kansliatyö. Kappeliseurakunnan kanttori vastaa papin kanssa kokonaisvaltaisesti kappeliseurakunnan työstä, lapsi-, nuoriso- ja diakoniatyö mukaan lukien.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. 

Tehtävä on otettava vastaan 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joista käy ilmi asianmukainen koulutus ja aikaisempi työkokemus tulee osoittaa Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle 29.9.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Kuopion ja Karjalan metropoliitan kanslia, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi

Lisätietoja antaa ma. kirkkoherra, pastori Aleksander Roszczenko, puh. 041 453 7271.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy