Suojelus - nuorten aikuisten viikonloppu Uuraisilla 29.9.–1.10.

Ajankohtaista | 24.08.2023

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry kutsuu nuoria aikuisia ystävineen ekumeeniseen viikonlopunviettoon Pyhäkankaan leirikeskukseen. Ilmoittautuminen 17.9. mennessä.

ONL ry järjestää 29.9.–1.10.2023 nuorille aikuisille ekumeenisen viikonlopputapahtuman Keski-Suomessa Uuraisilla, Pyhäkankaan leirikeskuksessa.

Viikonloppuna vietetään Jumalansynnyttäjän suojeluksen juhlaa hyvässä seurassa luonnon rauhasta, rennosta tunnelmasta, jumalanpalveluksista ja keskusteluista nauttien. Ikärajaa suuntaan tai toiseen ei ole. Kaikenikäiset nuoret aikuiset ovat tervetulleita. 

Tapahtuman ohjelma on ortodoksinen, mutta osallistua voivat kaikki, joita ortodoksinen leirielämä ja/tai paineeton yhdessäolo kiinnostaa.

Pyhäkankaan leirikeskus on vanha koulu, eikä siellä ole kaikkia nykyaikaisia mukavuuksia. Peseytyminen tapahtuu rantasaunassa, suihkuja ei ole. WC-tilat ovat aivan pihapiirissä, mutta niihin on käynti ulkokautta. Majoitustiloissa on lämmitys, mutta syksyllä siellä voi silti olla viileää. Osallistujia kehotetaan siis varustautumaan reippaalla retkimielellä (ja makuupussilla).

Leirimaksu on 40 euroa ja se sisältää ruuan, yhteismajoituksen, ohjelman ja vakuutuksen.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 17.9. (Kyytitarpeet ja -tarjoukset lisätietoihin.) Omasta seurakunnasta kannattaa kysyä avustusta osallistumismaksuun ja/tai matkakuluihin.

Tapahtuma järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.