Etsinnässä osa-aikainen vahtimestari Myllypuron kappeliin

Avoimet työpaikat | 10.08.2023

Vahtimestarin tehtävänä on huolehtia pyhittäjä Aleksanteri Syväriläisen kappelin hoidosta ja siivouksesta sekä jumalanpalvelusten, toimitusten ja kerhojen vahtimestarin tehtävistä. 

Helsingin ortodoksinen seurakunta hakee osa-aikaista (80%) vahtimestaria Myllypuron kappeliin.

Vahtimestarin tehtävänä on huolehtia seurakunnan Myllypurossa sijaitsevan pyhittäjä Aleksanteri Syväriläisen kappelin hoidosta ja siivouksesta sekä jumalanpalvelusten, toimitusten ja kerhojen vahtimestarin tehtävistä. Vahtimestari työskentelee yhteistyössä kappelin papin ja kanttorin kanssa ja hänen esimiehenään on Helsingin kaupungin toiminta-alueen lähiesimies.

Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme valittavalta hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan ortodoksisen perinteen tuntemus sekä muu soveltuva kielitaito.

Vahtimestarin valitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnan neuvosto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen mukainen ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään I.

Haastattelut tehtävään järjestetään viikoilla 35-36. Kutsu ohjeineen lähetetään haastatteluun valituille henkilökohtaisesti.

Hakemus tehtävään on toimitettava perjantaihin 25.8.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat lähiesimies, rovasti Teo Merras, teo.merras@ort.fi, p. 040 540 3200 tai pastori Joosef Vola, joosef.vola@ort.fi.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy