Verkkokurssi ortodoksisuudesta jatkuu 9.8.

Ajankohtaista | 08.08.2023

Vielä ehdit mukaan kuulemaan rovasti Rauno Pietarisen keskiviikkoluentoja – kurssi on seurattavissa myös tallenteina.

Isä Rauno Pietarinen aloitti 2.8. uuden Ortodoksia-kurssin, joka tarjoaa opetusta ortodoksisuuden ydinkysymyksistä kuutena peräkkäisenä keskiviikkona aina samaan aikaan. Viimeinen kerta on 6.9.2023.

Opetuksen edellä toimitetaan verkossa lähetettävä ehtoopalvelus klo 17. alkaen.

Tällä kertaa isä Raunon aihe on samalla laaja ja suppea. Hän pohtii ortodoksisen kirkon piirteitä niin kirkkoomme liittymistä pohtivan kuin kirkon jäsenenkin kannalta. Kyse on siis teemasta Ortodoksin ABC. Mitkä asiat ovat olennaisia ja mitkä taas eivät? 

– Nämä menevät valitettavan usein sekaisin. On myös tarpeen katsoa mitä osia kirkkomme elämästä jokaisen hengellisestä hyvinvoinnista kiinnostuneen on otettava huomioon. Ja millaisia ovat kirkkomme ääriliikkeet. Tai kuinka kirkko parantaa, lohduttaa ja ohjaa, kertoo isä Rauno.

Opetusta voi seurata suorana lähetyksenä Lapin ortodoksisen kappeliseurakunnan Facebook-sivuilla ja osoitteessa https://youtube.com/@raunopietarinen. Opetustuokiot (myös 2.8. opetuskerta sekä isä Raunon edelliset verkkokurssit) löytyvät näistä kanavista myös tallenteina.