Kasvatustyöntekijän toimi avoinna Joensuun seurakunnassa

Avoimet työpaikat | 23.01.2023

Toimenkuva sisältää laajasti nuorisotyön eri tehtäväalueita: lapsi-, perhe- ja nuorisotyötä, kristinoppikoulutyötä, varhaiskasvatustyötä ja kouluyhteistyötä tiimissä tehtävän työnjaon mukaisesti.

Joensuun ortodoksinen seurakunta julistaa haettavaksi kasvatustyöntekijän toimen, jonka työalue on lapsi-, perhe- ja nuorisotyö.

Kasvatustyötiimiin kuuluu kasvatustyöntekijä, kasvatustyönpappi ja kasvatustyönkanttori. Tiimi tekee yhteistyötä seurakunnan eri alueiden työntekijöiden kanssa. Toimenkuva sisältää laajasti nuorisotyön eri tehtäväalueita: lapsi-, perhe- ja nuorisotyötä, kristinoppikoulutyötä, varhaiskasvatustyötä ja kouluyhteistyötä tiimissä tehtävän työnjaon mukaisesti.

Hakijalta toivotaan tiimityöskentelyn osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme kykyä verkostoitumiseen sekä halua kehittää rohkeasti seurakunnan kasvatustyötä.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva AMK tutkinto tai muu vastaava nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan soveltuva tutkinto ja perehtyneisyys nuorisotyöhön. Arvostamme kokemusta lapsi- ja nuorisotyöstä ja hyviä organisointitaitoja. Toimen vaativuusryhmä on III, jonka palkka on 2449–2716 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Toimeen valittavan tulee olla ortodoksisen kirkon jäsen. Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi RRL 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Toimeen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitetaan seurakunnanneuvostolle ja ne tulee toimittaa seurakunnan kansliaan joko sähköpostitse joensuu@ort.fi tai postin välityksellä osoitteeseen Kirkkokatu 32 80100 Joensuu 20.2. klo 15 mennessä. Lisätietoja antaa kirkkoherra Tuomas Järvelin tai kasvatustyön pappi Aleksander Roszczenko.

Haastattelut pidetään 14.3.2023 klo 17 alkaen.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy