Koljada-pidot kutsuvat tammikuussa

Ajankohtaista | 20.12.2022

Konsertin, tukitapahtuman ja kohtaamispaikan yhdistävät tapahtumat järjestetään Helsingissä, Turussa ja Tampereella – Suomen ortodoksinen kirkko mukana järjestelyissä.

Maailma-kuoro järjestää tammikuussa kolme illallistapahtumaa, jotka tuovat pienen palan Ukrainan joulua Suomeen. Hanke toteutuu Koneen säätiön avustuksella ja yhteistyössä Suomen ortodoksisen kirkon ja Helsingin, Turun ja Tampereen ortodoksisten seurakuntien sekä Ukrainalaiset Suomessa ry:n kanssa.

Koljada-pitojen idea on tarjota ukrainalaisille maksuton ohjelmallinen illallinen ja meille muille tilaisuus kohdata heitä ja auttaa samalla Ukrainan siviilejä vaikean talven keskellä. 

Pidot järjestetään Helsingissä 6.1., Tampereella 8.1. ja Turussa 21.1.2023. Maksullisia lippuja on tarjolla rajallinen määrä ja niiden myynnillä kustannetaan illan ruokailut. Vähintään puolet lipputuloista ohjataan lahjoituksena Ukrainaan Ukrainalaiset Suomessa ry:n kautta. Lipun hinta ei sisällä ruokajuomia. 

Tapahtumaan voi osallistua myös ostamalla virtuaalilipun pitoihin. Lahjoittajalle lähetetään kiitokseksi virtuaalimaistiainen illasta. Virtuaaliliput myynnissä täällä 

Koljada-pidot Helsingissä pe 6.1.23 klo 16, ovet auki 15.30
Tuomiokirkon Krypta, Kirkkokatu 18
Liput Helsinkiin

Koljada-pidot Tampereella su 8.1.23 klo 15, ovet auki 14.30
Nikolainsali, sisäänkäynti pihan puolelta, Tuomiokirkonkatu 27. 
Liput Tampereelle 

Koljada-pidot Turussa la 21.1.23 klo 16, ovet auki 15.30 
Ortodoksinen seurakuntasali, Yliopistonkatu 19 B 3
Liput Turkuun 

Keräyksen järjestäjä Maailma-kuoro, maailmakuoro@gmail.com
Keräysnumero RA/2022/1624