Leirinohjaajien peruskurssin ilmoittautuminen käynnissä

Ajankohtaista | 09.12.2022

Kriparin käyneille suunnattu kurssi järjestetään Jyväskylässä 10.–12.2.2023.

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestää helmikuussa yhteistyössä Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan kanssa leirinohjaajien peruskurssin. Kurssi antaa perusvalmiudet ohjaajana ortodoksisella leirillä toimimiseen ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n omilla leireillä. 

Leirinohjaajan työtä on kirkossa tarjolla melko paljon ja leirityöstä kertyvä työkokemus on hieno lisä nuoren ansioluetteloon. Samalla leirityö tarjoaa nuorelle hyvän tilaisuuden kasvaa entistä vastuullisempiin tehtäviin omassa kirkossa.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse heti ilmoittautumisen tultua perille. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 22.1. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl@ort.fi Kurssilla on rajallinen määrä tilaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 22.1. mennessä, tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Osallistumismaksun suuruus vahvistetaan joulukuussa, se laskutetaan kurssin jälkeen. Kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko oma seurakunta kurssin kustannuksiin. 

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu ja  kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, sekä Jyväskylän seurakunnan työntekijöitä.