Hakuaikaa jatkettu: Helsingin seurakunta etsii suurtalousisäntää tai -emäntää

Avoimet työpaikat | 08.12.2022

Työympäristönä on seurakunnan Lopen Läyliäisissä sijaitseva Kaunisniemen leirikeskus, lempinimeltään Lälly. 

Helsingin ortodoksinen seurakunta on maamme suurin ortodoksinen seurakunta. Lähes neljäkymmentä prosenttia Suomen ortodokseista kuuluu Helsingin seurakuntaan. Sen jäsenmäärä vuoden 2021 lopussa oli yli 21 000 henkilöä. Seurakunta on osa Suomen ortodoksisen kirkon Helsingin hiippakuntaa. Seurakunnan toimintaa säätelee laki ortodoksisesta kirkosta ja kirkkojärjestys. Seurakunnan henkilöstömäärä on noin 70.

Seurakunnan leirikeskukseen Lopen Kaunisniemeen haetaan kokoaikaista suurtalousisäntää/-emäntää vakituiseen työsuhteeseen.

Leirikeskus on seurakunnan aktiivisessa käytössä ja pääkäyttäjänä on kasvatustoimi. Leirikeskuksessa on toimintaa ympärivuoden, mutta leirit painottuvat kesäaikaan ja muina aikoina viikonloppuihin. 

Suurtalousisännän/-emännän tehtäviin kuuluu elintarvikehuolto, ateriasuunnittelu, tilaukset ja hankinnat, ruoanlaitto sekä keittiötilojen hygieniasta vastaaminen. Työhön sisältyy ajoittain myös ruokahuoltotehtävät muissa tapahtumissa ja juhlissa sekä tarvittaessa seurakunnan muissa toimintatiloissa. Lisäksi osallistuminen leirialueen varaus- ja laskutustoimintaan, kun leirialuetta vuokrataan ulkopuolisille tahoille, sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.

Henkilö toimii tiiviissä yhteistyössä leirialueen muiden työntekijöiden, seurakunnan kasvatustoimen ja seurakunnan muun toiminnan kanssa. Hän toimii kasvatustoimen esihenkilön alaisuudessa.

Edellytämme vahvaa kokemusta ja näyttöä vastaavista tehtävistä sekä toiminnan suunnittelusta ja taloudellisesta vastuusta. Odotamme hakijalta näkemystä toiminnan kehittämisestä, joustavuutta ja ahkeruutta sekä suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä onnistuminen vaatii myös perus IT-taitoja. Eduksi katsotaan ortodoksisen perinteen tuntemusta. Hygieniapassi ja oma auto ovat välttämättömiä työn hoitamiseen. 

Tarjoamme monipuolisen työn kauniissa leirialueympäristössä, kattavat henkilöstöedut, kuten Edenred lounas- sekä virike-edun, laajan työterveyspalvelun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Suurtalousisännän/-emännän valitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnanneuvosto. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän I mukainen. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 5.1.2023 kello 16.00 osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi. Haastattelupäivä on 12.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatustoimen ma esihenkilö isä Petri Korhonen puhelimitse 050 409 6267 tai petri.korhonen@ort.fi 

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy