Kirkon lakipalvelut loppuvuoden ajan ostopalveluna Itä-Suomen yliopistolta

Ajankohtaista | 27.10.2022

Sopimus pitää sisällään myös oikeudellisen neuvonnan seurakunnille.  

Kirkollishallitus on päättänyt 28.9.2022 hankkia kirkon ja seurakuntien tarvitsemat lakipalvelut ostopalveluna Itä-Suomen yliopistolta. Yliopisto tuottaa erityisesti lakihankkeeseen, kirkon organisaatiomuutokseen ja päivittäiseen kirkon hallintoon keskittyvät oikeudelliset konsultaatiopalvelut. Sopimus pitää sisällään myös oikeudellisen neuvonnan seurakunnille.  

Sopimus on voimassa 1.11.–31.12.2022 välisen ajan ja siinä on mahdollinen 3 kuukauden mittainen optio käynnissä olevan palvelukeskuksen lakimiehen rekrytoinnin vuoksi. 

Yhteyshenkilöksi on nimetty yliopistolta Anu Puustinen, joka jakaa yhteydenotot yliopiston asiantuntijoille vastattavaksi. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen anu.puustinen@ort.fi. Yhteydenottoihin mukaan mahdollisimman yksityiskohtainen kysymys ja viestin lähettäjän puhelinnumero, jotta yliopistolta voidaan ottaa yhteyttä mahdollisten lisätietojen selvittämiseksi myös puhelimitse. Puhelimen ja Teamsin välityksellä tehtäviin konsultaatioihin on varattu kaksi päivää viikossa: keskiviikko ja perjantai.