Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry:n vuosikokous 13.10.

Ajankohtaista | 05.10.2022

Sääntömääräisten asioiden ja sääntömuutoksen käsittelyn lisäksi kokouksessa julkistetaan vuoden työntekijä -tittelin saaja.

Ortodoksisen Kirkon Työntekijät (OKT) ry:n vuosikokous järjestetään torstaina 13.10. klo 15 alkaen etäyhteyden (Teams) välityksellä. Kokoukseen voi osallistua myös Joensuussa, ortodoksisen seurakunnan käsityöhuoneessa (Kirkkokatu 32, alakerta, sisäänkäynti sisäpihalta).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  • vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä vastuuvapauden myöntäminen
  • vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio
  • valitaan puheenjohtaja seuraavalle kolmivuotiskaudelle
  • valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle

Lisäksi käsittelyssä on sääntömuutos (sääntöjen kielen nykyaikaistaminen, pienemmän hallituksen jäsenmäärän mahdollistaminen ja nimenkirjoittamistavan muutos).

Kokoukseen ilmoittaudutaan 11.10. mennessä puheenjohtajalle: annakaisa.onatsu@ort.fi. Ilmoittautuessa tulee mainita, osallistuuko etänä vai paikan päällä. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään 12.10.2022. Kokousasiakirjat lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta.

Jäsenet voivat äänestää vuoden työntekijää 5.10. saakka

Kokouksen yhteydessä julkistetaan OKT ry:n hallituksen jäsenten valitsema vuoden työntekijä. Jäsenistö voi esittää ehdokkaita hallitukselle 5.10. mennessä. Ehdottaa voi ketä tahansa kirkkomme työntekijää – myös ammattiliittoon kuulumattomia työntekijöitä – paitsi OKT ry:n hallituksen jäseniä (Annakaisa Onatsu, Tommi Kallinen, Nemanja Balcin, Milja Sarlin, Artturi Hirvonen, Tuomas Lempinen ja Harri Linna).

Tuttuun tapaan vuoden työntekijäksi valitaan se, joka saa parhaat perustelut, ei siis välttämättä sitä, joka saa eniten ääniä. Vuoden työntekijä saa maineen ja kunnian lisäksi 200 euron lahjakortin. Äänestäjien kesken arvotaan kolme kappaletta 30 euron lahjakortteja. 

Vuoden työntekijä julkistetaan vuosikokouksen yhteydessä torstaina 13.10. ja samalla arvotaan myös lahjakortit.

Vuoden työntekijää voi äänestää 5.10. mennessä jäsenistölle sähköpostitse toimitetulla lomakkeella tai lähettämällä vain lomakkeen tiedot (potentiaalisen vuoden työntekijän nimi, työpaikka ja perustelut) sähköpostitse osoitteella annakaisa.onatsu@ort.fi.