Museoassistentin toimi avoinna RIISAssa

Avoimet työpaikat | 27.09.2022

Työnkuva sisältää monipuolisesti museoalan tehtäviä.

Kuopiossa sijaitseva Suomen ortodoksinen kirkkomuseo RIISA on maakunnallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä erikoismuseo. Museo vastaa Suomen ortodoksisen kirkon kulttuuriperinnön tallentamisesta, säilyttämisestä, esilläpidosta, tutkimisesta ja tulkitsemisesta. RIISAa hallinnoi ja ylläpitää Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö.

Haemme joukkoomme museoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 14.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museoassistentin työnkuva sisältää monipuolisesti museoalan tehtäviä. Siihen kuuluu kokoelma- ja näyttelytoiminnassa avustaminen, jossa vastuualueina ovat digikuvaus, digitointi ja kuvapalvelu. Tehtävä sisältää myös yleisötyötä asiakaspalvelussa, ohjatuilla kierroksilla ja RIISAn kulttuurikasvatuksessa.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto. Odotamme digi- ja tietoteknistä osaamista sekä kiinnostusta ortodoksista kulttuuriperintöä ja -kasvatusta kohtaan. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakasystävällisyyttä ja aktiivista työasennetta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja museologian opinnot ovat eduksi. Mahdollistamme toimessa kouluttautumisen.

RIISA noudattaa Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta, ja koeaika on 6 kuukautta. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään II, ja työntekijälle maksetaan myös kokemus- ja henkilökohtaista lisää. Työaika on 36,15 h/viikossa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa perjantaihin 14.10.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen teresa.tontsi@riisa.fi.

Lisätietoa: Johtaja Teresa Töntsi, p. 040 865 0741

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy