Valokuvakilpailu juhlistaa luomakunnan kauneutta

Ajankohtaista | 18.07.2022

Aamun Koiton järjestämään Luonto, luomakunta ja ortodoksisuus -kisaan voi osallistua 26.8. saakka.

Kukkia

Valokuvakilpailuun toivotaan kesäisiä kuvia, joissa ovat aiheena luonto, luontokappaleet tai jokin kesäinen kirkollinen tapahtuma, kuten praasniekka – ja tällöinkin luontoaiheen toivotaan olevan vahvasti läsnä.

Kilpailuun voi osallistua 26. elokuuta saakka. Kisan voittaja sekä kärkisijoille yltäneet julistetaan Aamun Koiton verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa kirkkovuoden alkaessa 1. syyskuuta. Kyseinen päivä on myös ekumeenisen patriarkan siunaama luomakunnan päivä.

Kuvia voi lähettää osoitteeseen aamunkoitto@ort.fi, ja kuvakilpailun satoa voidaan julkaista Aamun Koiton verkkolehdessä ja some-kanavissa pitkin kesää jo ennen kisan ratkeamista. Samoin kuvia voidaan julkaista myöhemmin lehden verkko- ja printtiversioissa samoin kuin Suomen ortodoksisen kirkon ort.fi -sivuilla.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja, jotka liittyvät ortodoksisuuteen. Kirjapalkinnon saavat myös kolmen kärkeen yltäneet osallistujat.

Laitathan kuvan mukana viestiisi kuvaajan nimen, osoitteen sekä tiedon siitä, missä ja milloin kuva on otettu – ja jos kuvassa esiintyy tunnistettavissa olevia henkilöitä, myös heidän nimensä. Huomaathan, että kuvassa tunnistettavasti esiintyvien henkilöiden kuvaamiseen täytyy kysyä lupa etukäteen.

Kuva: Martinus Markoff