Ortodoksinen seminaari etsii ruokapalveluvastaavaa

Avoimet työpaikat | 16.06.2022

Tule kokkaamaan itsesi Ortodoksisen seminaarin opiskelijoiden ja henkilökunnan sydämiin. 

Etsimme Ortodoksiselle seminaarille Joensuuhun vastuullista ja osaavaa ruuanvalmistuksen ammattilaista. Työssäsi vastaat seminaarin keittiön toiminnasta, suunnittelusta, tavaroiden ja elintarvikkeiden hankinnasta, ruokien valmistamisesta, keittiön siivouksesta ja astiahuollosta. 

Ruokalassa tarjotaan arkipäivisin aamupala ja päivällinen. Erilaisten juhla-aterioiden sekä kirkkovuoden mukaisten paastoruokien valmistus tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden toteuttaa ammattia monipuolisesti ja luovasti, uutta oppien. Asiakkaita on päivittäin noin 40. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista, soveltuvaa alan koulutusta ja kokemusta esihenkilönä toimimisesta. 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus on ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukainen ja sijoittuu II palkkaryhmään (peruspalkka 2219,98–2309,33€/kk). Kuukausipalkka muodostuu työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta, mahdollisesta kokemuslisästä sekä suoritusperusteisesta palkanosasta. Tehtävässä on 6kk koeaika. 

Hakemus, joka sisältää tutkinto- ja työtodistukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kirkollishallitus@ort.fi viimeistään 31.7.2022.

Valituksi tulleelta edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. 

Lisätietoja: 
Ortodoksisen seminaarin johtaja Mikko Sidoroff p. 050 5210920, mikko.sidoroff@ort.fi (1.7. saakka)
Palvelukeskuksen johtaja Jari Rönkkö p. 040 646 4197, jari.ronkko@ort.fi (1.7.-31.7.)

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy