Tulossa: Kulmakivi-festarit Jyväskylässä 7.-9.10.

Ajankohtaista | 06.06.2022

Ortodoksisten nuorten suurtapahtumaan voi ilmoittautua myös talkoolaiseksi. 

Festivaalin juliste

Korona-ajan etäilyjen jälkeen Kulmakivi järjestetään ensi  lokakuussa perinteiseen tapaan eli luvassa on viikonlopullinen yhdessäoloa, koulumajoitusta, vanhoja ja uusia kavereita, jumalanpalveluksia, kaupunkisuunnistusta sekä kivaa tekemistä. Harrastekanavissa on mukana mm. keilailua, parkouria ja sirkusta. Festareiden konserttivieraana esiintyy Loimolan Voima ja majoituskoululla toimii tietysti myös yökahvio!

Kaikille yli 12-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettuun tapahtumaan ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti oman seurakunnan kautta. Kulmakivi on avoin myös muille kuin kirkon jäsenille, joten kaverin voi ottaa mukaan. Myös alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen seurassa. 

Viikonloppu alkaa Viitaniemen koululla perjantaina 7.10. noin klo 18 ja päättyy sunnuntaina 9.10. liturgian jälkeen tarjoiltavaan lounaaseen noin klo 12.30. Tapahtuman osallistumismaksu (50 euroa) kattaa ohjelman, lattiamajoituksen omin varustein, ruokailut sekä suppean vakuutuksen.

Kulmakiveen etsitään myös talkooväkeä esimerkiksi puhtaanapitoon, valvontaan, keittiöön, opastukseen, infopisteelle ja harrastekanaviin. Talkoolaisilta ei peritä osallistumismaksua ja matkakuluihinkin voi löytyä apua. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua vaikka ehti osoitteella onl@ort.fi