Konserttien lauantai

Ajankohtaista | 03.12.2021

Sekä Kamarikuoro Krysostomos että Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro konsertoivat 4.12. ja molempia tapahtumia voi seurata verkon välityksellä.

Kamarikuoro Krysostomoksen lauantainen J*Oulu -konserttitapahtuma Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa ei toteudu alkuperäisten suunnitelmien mukaan, sillä  Pohjois-Pohjanmaan koronatilanne on heikentynyt. Konsertti toteutuu nyt ilman läsnäolevaa yleisöä ja sitä voi kuunnella Kamarikuoro Krysostomoksen omalla YouTube -kanavalla. Konsertti alkaa kello 18 ja tallenne jää kanavalle myös myöhemmin kuunneltavaksi. Kuoroa johtaa Mikko Sidoroff. Konserttiin: https://www.youtube.com/watch?v=8LH4PzVff2g

Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro laulaa samana iltana kello 19 säveltäjä Leonid Bashmakovin muistokonsertin. Tämä konsertti on avoinna yleisölle, mutta osallistujia pyydetään varautumaan koronapassin näyttämiseen ovella. Myös tätä konserttia voi seurata suorana lähetyksenä tai myöhemmin tallenteena tältä sivulta tai Tampereen ortodoksisen seurakunnan YouTube -kanavalta. Kuoroa johtaa kanttori Markus Hänninen.