Pyhät ja pyhyys ortodoksisuudessa -seminaari Mikkelissä 19.2.

Ajankohtaista | 26.11.2021

Ylienkeli Mikaelin kirkon ystävät ry:n helmikuisen seminaarin puhujia ovat mm. metropoliitta Arseni ja nunna Ksenia.

Mikkelin kirkon seinäikoni

Ylienkeli Mikaelin kirkon ystävät ry järjestää 19.2. klo 12–16 seminaarin Pyhät ja pyhyys ortodoksisuudessa. Tapahtumapaikkana on Artium-sali (Paukkulantie 22, Mikkeli). Seminaarin tavoitteena on ylläpitää ortodoksista uskoa ja kulttuuria, yhdistää ortodokseja ja avata portti ortodoksisuudesta kiinnostuneille.

Ohjelma koostuu neljästä aihealueesta, joita ovat pyhittyminen ihmiselämän tarkoituksena, pyhän kanonisointi, pyhien kunnioittaminen ja rooli ortodoksisuudessa sekä pyhien kautta tapahtuneet ja tapahtuvat ihmeet. Puhujiksi ovat lupautuneet mm. metropoliitta Arseni, isä Raimo Sissonen ja nunna Ksenia

Ylienkeli Mikaelin kirkon ystävät on Saimaan ortodoksista seurakuntaa tukeva yhteisö. Yhdistys toteuttaa tilaisuuden yhteistyössä Mikkelin kansalaisopiston ja Valamon kansalaisopiston kanssa.

Ilmoittautuminen lähempänä tilaisuutta Mikkelin kansalaisopiston kautta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja lähempänä tapahtumaa: www.ortmikaelry.fi

Kuva Ylienkeli Mikaelin kirkosta: Ylienkeli Mikaelin ihme Fryygiassa. Ikoni: metropoliitta Arseni & ikonimaalari Jyrki Pouta.