Lapin seurakunnan verkkokurssi kaveriksi joulupaastoon

Ajankohtaista | 16.11.2021

Rovasti Rauno Pietarisen pitämä kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään keskittyvä etäkurssi alkaa 17.11. ja jatkuu 22.12. saakka.

Tuohuksia hiekassa

Lapin ortodoksinen seurakunta järjestää joulupaaston aikana kuuden illan kurssin kuoleman jälkeisestä elämästä. Isä Rauno Pietarinen puhuu kuutena peräkkäisenä keskiviikkona klo 18–19 kuolemasta, ortodoksisen kirkon hautaustoimituksesta ja kuoleman jälkeisestä elämästä.

Kurssi on tavallaan jatkoa isä Raunon aiemmin järjestämille etäkursseille. Sekä vuosi sitten järjestetyn "Rukous" -kurssin että keväällä 2021 suuren paaston aikaan järjestetyn "Elämän tie" -kurssin luennot ovat edelleen kuultavissa isä Raunon YouTube -kanavalla. Lisäksi Lintulan luostari julkaisi kesällä jälkimmäisen kurssin tekstit pienenä kirjasena. Rukous -kurssin tekstit ovat parhaillaan toimitettavana, mutta niiden julkaisusta ei ole vielä sovittu.

Ota uusi kurssi kaveriksi joulupaastoon! Luennot löydät joko livenä tai nauhoitteena Lapin ortodoksisen seurakunnan Facebook -tililtä (https://www.facebook.com/lapinortodoksinenseurakunta) ja isä Raunon YouTube -kanavalta (https://www.youtube.com/channel/UCeo10pmfg9u6HjtXpBA5NrA) kautta.