Kanttorin toimi avoinna Jyväskylän seurakunnassa

Avoimet työpaikat | 03.11.2021

Kanttorin tehtävien lisäksi työntekijän vastuualueeseen kuuluu seurakunnan perhe- ja nuorisotyö.

Jyväskylän ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana kanttorin työsopimussuhteinen toimi. Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkon kirkkojärjestyksen 133 §:n mukaiset kelpoisuusehdot.

Työsuhteen ehtoihin sovelletaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta. Toimi on sijoitettu ortodoksisen kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään IV. Toimen sijoituspaikka on Jyväskylä. Kanttorin tehtävien lisäksi työntekijän vastuualueeseen kuuluu seurakunnan perhe- ja nuorisotyö. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Toimi täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus ja työkokemus, on osoitettava ja toimitettava Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle (kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio) viimeistään 23.11.2021 klo 16 mennessä.

Lisätietoja Jyväskylän seurakunnan kanttorin tehtävän kuvasta antaa kirkkoherra Kaarlo Saarento, puh. 040-5010324 ja sähköpostilla kaarlo.saarento@ort.fi.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy