Tulevana lauantaina verkossa: Etä-Kulmakivi

Ajankohtaista | 05.10.2021

Nuorisofestarin livelähetys alkaa 9.10. klo 15.30 – tietokilpailuun ilmoittaudutaan mukaan viimeistään tuntia ennen.

Kulmakiven logo

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry korvasi viime vuodelle suunnitellut Kulmakivi-festivaalit mukavilla verkkoetkoilla. Tänä vuonna oli tarkoitus tavata Jyväskylässä.

Yhteismajoitukset katsottiin kuitenkin vielä riskiksi, joten festivaali toteutetaan nytkin etänä. Kaikilla on siis yhtä lyhyt matka paikalle! Livelähetys alkaa lauantaina 9.10. kello 15.30 ja siihen pääsee mukaan tästä linkistä: tinyurl.com/etakulmakivi

Lähetys tehdään Tampereelta ja sitä on tekemässä mukava joukko nuoria. Tamperelaisvoimien lisäksi tiimissä on mukana esimerkiksi Turun Nuorten Ortodoksien edustajia. Tampereen seurakunnasta lähetystä ovat tekemässä nuorisotyöntekijä Vasili Venkula, kanttori Markus Hänninen ja isä Tuomas Kallonen.

Etä-Kulmakiven teemoja ovat mielenterveys, yhdenvertaisuus ja suvaitsevaisuus. Luvassa on ainakin videoterveisiä eri puolilta Suomea, musiikkia ja tietokilpailu, johon kannustetaan osallistumaan joukkueina. Joukkueen voi muodostaa joko seurakunnassa toimivan kerhon tai ihan vain kaveriporukan kesken..

Joukkueet ilmoitetaan etukäteen, mutta joukkueen jäseniä ei tarvitse nimetä tarkasti ilmoittautumisvaiheessa. Ilmoittautuminen tehdään 9.10. klo 14.30 mennessä täällä: https://tinyurl.com/tietokilpailu

Joukkueen pisteet muodostuvat joukkueen jäsenten pisteiden keskiarvona. Joukkueiden jäsenet osallistuvat samalla myös yksilökilpailuun.

Joukkuekilpailun pääpalkinto on 150€, jolla voi vaikka järjestää pizzakestit voiton kunniaksi! Lisäksi liitto lunastaa pienen palan Luonnonperintösäätiön suojelumetsää tai -suota voittajajoukkueen puolesta.

Yksilökilpailun voittaja saa 50€, lisäksi jaetaan muutamia tavarapalkintoja, mm. riippumatto ja ONL-tuotteita, sekä tehdään kaikkien kisaan osallistuneiden puolesta pieni lahjoitus Filantropia ry:n kriisirahastoon.