Taskukokoisesta hartauskirjasta uusi painos

Ajankohtaista | 23.09.2021

Nyt hartauskirjasta löytyvät myös mm. pyhittäjä Johannes Valamolaisen ja marttyyri ja tunnustaja Johannes Sonkajanrantalaisen troparit ja kontakit.

Hartauskirjan uusi kansi

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n julkaisemasta Ortodoksisesta hartauskirjasta on otettu 15. uudistettu painos.

Neljän euron hintainen hartauskirja on varsinainen aarre, sillä taskuun sujahtavan kokoisesta kirjasta löytyvät sekä kirkkovuoden keskeisimmät veisut ja rukoukset että jokaisen ortodoksin henkilökohtaisen rukouselämän peruspilarit.

Hartauskirjaan on jälleen lisätty uutta materiaalia – tällä kertaa yhteistyössä Ortodoksisten kanttorien liiton hallituksen kanssa. Nyt mukana ovat esimerkiksi pyhittäjä Johannes Valamolaisen ja marttyyri ja tunnustaja Johannes Sonkajanrantalaisen troparit ja kontakit, sunnuntaipäivien sävelmäkontakit, kontakit ja rukoukset matkalle lähdettäessä sekä työhön ryhdyttäessä, pääsiäistropari koltansaameksi, sekä aivan loppuun Nouse nuori ortodoksi ja kolme muuta suosittua Vaeltajan laulua. Numerointi on kuitenkin ennallaan, joten uutta keltakantista painosta voi käyttää rinnakkain vanhemman sinikantisen painoksen kanssa.

ONL ry:n verkkokauppaan: https://onl.fi/kauppa/ortodoksinen-hartauskirja-uusi/