Uuden kasvatusportaalin nimeksi Ortodoksisto

Ajankohtaista | 14.09.2021

Nimiehdotuksia tehtiin yhteensä 39 kappaletta.

Sirpa Okulov onnettarena

Kirkon kasvatuksen ja opetuksen portaalin rakentaminen on edennyt nimeämisvaiheeseen. Koska portaali tulee olemaan kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä, myös nimiehdotuksia haluttiin kerätä mahdollisimman laajasti. Tätä varten seurakuntiin lähetettiin Google Formsin avulla kysely ja elokuun alkuun mennessä nimiehdotuksia tuli yhteensä 39.

Kun joukosta karsittiin muun muassa jo käytössä olevat nimet, jäljelle jäi kymmenen finalistia, joiden joukosta voittaja valittiin.

Voittajanimi, Ortodoksisto, kuvaa työryhmän mukaan osuvasti uuden alustan moniin alueisiin oksiston lailla haarautuvaa päämäärää ortodoksisen tietouden lisäämiseksi ja saamiseksi keskitetysti kaikkien ulottuville. Nimestä myös selviää heti, että alustan sisältö liittyy ortodoksisuuteen.

Nimiehdotuksien yhteyteen sai jättää yhteystietonsa, jolla osallistui arvontaan. Onnettarena arvonnassa toimi kirkon kasvatusasiain koordinaattori Sirpa Okulov (kuvassa). Arvonnan voitti Johnny Tornberg. Voittajalle on lähetetty pieni kirjapalkinto.