Vastaa kyselyyn ja auta kehittämään ortodoksisen kasvatuksen ja opetuksen nettisivuja

Ajankohtaista | 11.05.2021

Kyselyyn voivat vastata kaikki aiheesta kiinnostuneet, vastausaika päättyy 25. toukokuuta.

Kirkollishallituksen myötämielisellä tuella joukko kirkon järjestöjä ja muita innostuneita ovat ryhtymässä rakentamaan ortodoksisen kasvatuksen ja opetuksen internetsivuja. Näiden sivujen tarkoitus on koota yhteen kirkkomme kasvatukseen liittyvää sähköistä materiaalia helposti löydettävään muotoon.

Tavoitteena on luoda uutta sisältöä. Tähän liittyen avataan kysely kaikille kirkon kasvatuksesta ja opetuksesta kiinnostuneille ja sitä tekeville.

Vastausaika on kaksi viikkoa: 11.–25.5.2021.

Kyselyyn voivat vastata kaikki ja kaikenikäiset ja työryhmä toivoisikin mahdollisimman laajaa vastaajakuntaa, jotta sivuista voidaan kehittää mielenkiintoiset ja hyödylliset meille kaikille.

Kutsumme kiinnostuneita mukaan suunnittelemaan, kehittämään, rakentamaan ja luomaan. Työryhmä haluaa yhdistää vapaaehtoiset ja kirkon työntekijät yhteiseen voimainponnistukseen. Siitä kertoo myös projektiesityksen allekirjoittaneiden moninaisuus.

Projekti on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Kyselyn loppuun voi halutessaan jättää yhteystietonsa.

Kyselyn järjestävät Ortodoksisten Nuorten liitto ONL, Pyhän Sergein ja Hermanin veljeskunta PSHV ja Ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia, Helsingin srk., Joensuun srk., Jyväskylän srk., Lapin srk., Tampereen srk., Ortodoksinen seminaari, Valamon opisto, Itä-Suomen yliopiston teologian osasto, Ortoboxi, Ortodoksi.net ja laaja joukko vapaaehtoisia.

Linkki kyselyyn: https://bit.ly/ortkysely

QR-koodi kyselyyn:

                                                    pastedGraphic.png