Aika puhua -sarja jatkuu

Ajankohtaista | 29.01.2021

Filantropia ry jatkaa syksyllä aloitettuja verkkolähetyksiä ja tuo keskusteluun ajankohtaisia ja ajattomia aiheita kerran kuussa.

Kevään ensimmäinen puolitoistatuntinen lähetys kuullaan torstaina 18.2. kello 10. Silloin vieraana on Oulun metropoliitta Elia. Lähetyksen teema polveilee suuren paaston alkaessa lähellä ja kaukana asuvan lähimmäisen palvelemisessa.

Torstaina 11.3. klo 10 kuultavan lähetyksen teema nousee Maailman elämä edestä -asiakirjan luvusta neljä (IV), joka pureutuu köyhyyden, varallisuuden ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiin.

Kevään ja alkukesän lähetyspäivät ovat 15.4., 6.5 ja 3.6. Lähetyaika on aina sama (torstai kello 10.00–11.30). Heinäkuussa pidetään ajattelutauko ja verkkolähetykset jatkuvat elokuusta jouluun asti.

Lähetyksiin osallistutaan zoom-alustalla, jossa voi esittää kysymyksiä ja kommentteja keskustelupalstalla. Zoom-linkki julkaistaan Filantropian Facebook-sivun tapahtumassa ja tapahtumakalenterissa viikon sisällä ennen lähetystä.

Syksyn verkkolähetysten tekstitettyjä tallenteita voi käydä kuuntelemassa ja katsomassa Filantropian Youtube-kanavalla. Videoita julkaistaan sitä mukaa kuin tekstitykset valmistuvat.