Kriparin käynyt: kouluttaudu ohjaajaksi!

Ajankohtaista | 28.01.2021

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään Tampereella 7.–9.5.2021.

Jäätelötötteröitä

Viihdyitkö kriparilla? Haluaisitko olla mukana rakentamassa kivaa kriparikokemusta myös muille? Hae mukaan leirinohjaajien peruskurssille! Kurssilta saat perusvalmiudet toimia ohjaajana ortodoksisella leirillä. Useimmat seurakunnat ja Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry edellyttävät omien leiriensä ohjaajilta juuri tämän kurssin käymistä.

Kurssi järjestetään Ilkon kurssikeskuksessa Tampereella 7.–9. toukokuuta. Kurssin oli tarkoitus toteutua jo aiemmin, mutta koronatilanne on pakottanut siirtämään sen kesän korvalle. Osa on siis jo ehtinyt ilmoittautua mukaan, mutta ajankohdan muuttumisen vuoksi ilmoittautumisaikaa on jatkettu 18.4. saakka. HUOMIO: Myös aiemmin ilmoittautuneita pyydetään vielä vahvistamaan ilmoittautumisensa toukokuun kurssille samaan päivämäärään mennessä. Mukaan mahtuu noin 55 osallistujaa.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä, jotka lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Osallistumismaksu on 50€ ja se laskutetaan heti kurssin jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova! Esteestä tulee ilmoittaa 18.4. mennessä tai sairastapauksessa heti kun mahdollista. Kannattaa myös kysyä, osallistuuko oma seurakunta kurssin kuluihin.

Ilmoittautua voi nettilomakkeella tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl@ort.fi.