Kanttorit kokoontumassa talvipäiville Joensuuhun

Ajankohtaista | 21.01.2021

Ortodoksisten kanttorien liiton vuosikokous on varauduttu järjestämään myös etänä.

Ortodoksisten Kanttorien Liitto ry järjestää talviset opintopäivät Joensuussa 7.–9.2.2021, mikäli epidemiatilanne sen sallii.

Päivät alkavat Joensuun seurakuntasalilla sunnuntaina 7.2. klo 19.30 pidettävällä vuosikokouksella. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja eroanomuksensa jättäneen Riikka Patrikaisen loppukaudelle 2021–2022 ja vahvistetaan ennakkotarkastettu sääntömuutos nimenkirjoitusoikeuteen liittyvällä tarkennuksella. 

Jos koronatilanne Siun soten alueella niin vaatii, vuosikokous järjestetään etänä. Etäosallistumista varten täytyy ilmoittautua osoitteeseen okl@ort.fi viimeistään 31.1.2021 mennessä. Mikäli kokouksessa on äänestettävä, se tehdään anonyymin vastauksen mahdollistavalla Google Forms –alustalla. Linkin äänestykseen saavat silloin kaikki kokoukseen ilmoittautuneet.   

Maanantai ja tiistai on varattu kanttorikuoron työskentelylle. Kuoro valmistautuu 28.–30.5.2021 järjestettävien kirkkolaulupäivien konserttiin. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä ja harjoitustilassa noudatetaan vähintään kahden metrin turvavälejä. Harjoituksissa on maskipakko.

Koronatilanteen vuoksi osallistujille ei ole varattu yhteistä majoitusta, vaan jokainen huolehtii siitä itse. Tapahtuman hinta (opetus + ruokailut) on liiton jäsenille 200 euroa, muille 230 euroa. Liitto kustantaa opiskelijajäsentensä osallistumisen.

Ilmoittautuminen pe 29.1.2021 mennessä osoitteella okl@ort.fi.

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään 29.1.2021.