Uusi apurahahaku: Karjalan hiippakunnan säätiö

Ajankohtaista | 28.09.2020

Hakuaika päättyy 30.11.2020.

Karjalan hiippakunnan hallitus on julistanut haettavaksi yhteensä 3 000 euroa apurahoina.

Haettava apuraha voi olla suuruudeltaan enintään 1.000 €. Apurahat myönnetään Karjalan hiippakunnan alueen hyväksi tapahtuvaan ortodoksisen ja karjalaisen kulttuuri-, koulutus-, opetus-, kasvatus- tai tutkimustyön tukemiseen tai kansainvälistymisen edistämiseen. Apurahahakemuksia toivotaan erityisesti ortodoksisen kulttuurin edistämiseen nuorten parissa, kirkkotekstiili-, kirkollinen kirjallisuus-, musiikki- ja ikonimaalausaloilta sekä Iisalmen seurakunnan alueella tapahtuvaan ortodoksisen ja karjalaisen kulttuurin edistämistyöhön.

Apurahaa voi hakea myös projekteihin tai tapahtumiin, jotka liittyvät edellä mainittuihin toiminta-alueisiin. Hakijana voi olla yksityinen henkilö tai yhdistys.

Säätiön hallitus pidättää oikeuden päättää apurahojen suuruudesta ja määrästä hakemuksista riippumatta. Kaikilta apurahojen saajilta pyydetään erillinen raportti apurahan käytöstä.

Apurahojen hakuaika päättyy 30.11.2020. Hakemus suositellaan tehtäväksi sähköisesti säätiön sivuilta löytyvällä lomakkeella: http://karjalanhiippakunnansaatio.fi/apurahojen-haku/. Hakemuksen voi tehdä myös kirjallisesti lähettämällä sen sähköpostitse säätiön asiamiehelle (jariyniemela@gmail.com).