Kirkkolaulupäivät Joensuussa 28.–30.5.2021

Ajankohtaista | 28.09.2020

Keväältä 2020 kertaalleen ensi kevääseen siirrettyä tapahtumaa on lykätty varmuuden vuoksi vielä lähemmäs kesää.

Joensuuhun kuluvan vuoden toukokuuksi suunnitelluille kirkkolaulupäiville ehti ilmoittautua jo useita satoja osallistujia. Koronaepidemia esti kuitenkin tapahtuman toteuttamisen ja päivät päätettiin siirtää pääsiäiskaudelle 2021.

Nyt kirkkolaulupäiviä valmisteleva toimikunta on päättänyt siirtää päiviä vielä kertaalleen. Koko maa laulaa kiitostasi -tapahtuma järjestetään Joensuussa 28.–30.5.2021.

Ajankohtaa siirtämällä pyritään varmistamaan tapahtuman toteutuminen siinäkin tapauksessa, että keväällä 2021 on edelleen voimassa koronaepidemiaan liittyviä kokoontumisrajoituksia. Toukokuun loppu tarjoaa huhtikuuta varmemmin mukavat puitteet myös ulkotiloissa järjestettäville osatapahtumille.

Ensi kevään ohjelmaa rakennetaan pitkälti olemassa olleiden suunnitelmien pohjalta, mutta se ei ole vielä valmis julkaistavaksi. Ideana on, että kirkkolaulupäivät järjestetään niin suuressa laajuudessa kuin mahdollisten rajoitusten puitteissa on mahdollista.

Tärkeimpinä elementteinä vuoden 2021 kirkkolaulupäivien suunnittelussa ovat yhteiset jumalanpalvelukset, yhdessä laulaminen ja yhdessäolo.

Kirkkolaulupäivien nettisivut on päivitetty ja ne löytyvät osoitteesta https://ort.fi/klp/. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukaistaan talvella 2020-2021 erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Hotelleihin voi tehdä varauksia jo nyt. Kirkkolaulupäivien osallistujille on varattu hotellikiintiötä Hotelli Lietsuun, Sokos Hotelleihin ja Scandic Joensuuhun.