Rakkaimpien pääsiäisveisujen toivekonsertit 26.4. ja 3.5.

Ajankohtaista | 21.04.2020

Uspenie-kvartetin ja Uspenskin katedraalikuoron lauluryhmän konsertteja voi seurata suorana verkkolähetyksenä.

Uspenie -kvartetti

Pääsiäisaika on usein riemukkaiden kuorokonserttien aikaa. Vaikka olosuhteet ovat tänä keväänä poikkeukselliset, niin kokonaan ilman konsertteja ei jäädä nytkään.

Uspenie-kvartetti (Varvara Merras-Häyrynen, Larissa Qvintus-Petsalo, Rikhard Dahlström ja Elia Pietarinen) laulaa Mirhantuojien ja vanhurskaan Joosefin sunnuntaina 26.4. pääsiäisveisuihin keskittyvän virtuaalikonsertin. Kristuksen taivaaseenastumisen kirkossa Tikkurilassa laulettavaa konserttia voi seurata Facebookin välityksellä osoitteessa https://www.facebook.com/TikkurilanOrtodoksinenKirkko/ kello 15 alkaen. Konsertti kestää noin 40 minuuttia.

Uspenskin katedraalikuoron lauluryhmä konsertoi puolestaan virtuaalisesti Uspenskin katedraalista Halvaantuneen sunnuntaina 3.5. klo 16 Helsingin ortodoksisen seurakunnan omalla YouTube -kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/channel/UCDaKo3XXVTQu8s2G9PIQQQg.

Molemmat konsertit ovat ainakin osittain toivekonsertteja eli kuulijat voivat ehdottaa etukäteen, mitä veisuja haluaisivat konserteissa kuulla. Voit tehdä ehdotuksia 24.4. saakka sähköpostitse osoitteella varvara.merras-hayrynen@ort.fi tai kommentoimalla konserteista kertovaa Facebook -tapahtumaa.