Pääsiäistapahtuma lapsille verkossa toisena pääsiäispäivänä

Ajankohtaista | 12.04.2020

Helsingin ortodoksinen seurakunta kutsuu perheitä Lasten pääsiäiseen 13.4. kello 14.

Pääsiäismunia

Helsingin seurakunnassa on nauhoitettu lapsille ja lapsiperheille suunnattu ohjelma, joka saa ensiesityksensä seurakunnan omalla YouTube -kanavalla toisena pääsiäispäivänä. Vaikka emme voi nyt kokoontua fyysisesti yhteen, niin voimme ainakin kerääntyä yhtaikaa ruudun ääreen seuraamaan ohjelmaa ja viettää hetken virtuaalisessa yhteisössä. Ohjelma löytyy toki kanavalta vielä ensiesityksen jälkeenkin.

Ohjelmaan sisältyy rukouspalvelus opetuspuheineen (isä Sergei Petsalo ja kanttori Joakim Pietarinen), nuorten seurakuntalaisten pääsiäistervehdyksiä (toteutus Jaso Pössi, Niina-Maarit Rautamäki, Petrus Palola sekä nuoret itse) sekä lasten ja perheiden ohjelmaa: mm. leikkejä, pääsiäiskertomus, visa ja lasten postia (toteutus kasvatustyöntekijä Mirjam Wogayehu ja lapset). Ohjelman kuvaajana on toiminut Petrus Palola.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan YouTube -kanava: https://www.youtube.com/channel/UCDaKo3XXVTQu8s2G9PIQQQg

Yle Areenassa on puolestaan kirkon toiveesta katsottavissa kuukauden ajan Uspenskin katedraalissa viime vuonna kuvattu kirkkaan viikon jumalanpalvelus, ns. koululaisjumalanpalvelus. Lähetyksen löydät täältä: https://areena.yle.fi/1-4587281