Vielä ehtii ilmoittautua Valamon kriparille

Ajankohtaista | 24.01.2020

Valamon luostarissa 7.–14.6. järjestettävällä kristinoppileirillä on vielä paikkoja vapaana.

Valamon kirkko kesäaikaan

Luostarikripari on suosittu vaihtoehto oman seurakunnan kristinoppileirille. Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry ja Valamon opisto järjestävät tänäkin vuonna yhteistyössä perinteisen Valamon kriparin.

Osallistumismaksu Valamon kriparille on noin 365 euroa ja se laskutetaan huhti-toukokuussa 2020. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin kysyä, osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla.

Leirille mahtuu enintään 30 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäinen leirikirje lähetetään ilmoittautuneille heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi. Toinen leirikirje lähetetään huhti-toukokuussa ja siinä tulee tietoa mm. leirillä tarvittavista varusteista ja aikatauluista.

Leirin päätösliturgia toimitetaan Valamon luostarin pääkirkossa sunnuntaina 14.6. alkaen klo 9.00. Liturgian jälkeen on (omakustanteinen) ruokailu ja pieni päätösjuhla, jossa jaetaan todistukset. Päätöspäivään ovat tervetulleita leiriläisten perheet, sukulaiset ja ystävät.

Ilmoittautua voi nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla: onl@ort.fi.

Lisätietoja: leirinjohtaja Annakaisa Onatsu: annakaisa.onatsu@ort.fi tai 040 6858854