Maailma – teologinen symposiumi Joensuussa 10.-11.2.

Tapahtuma | 22.01.2020
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Karjalan teologisen seuran järjestämään tapahtumaan voi ilmoittautua 31.1. saakka.

Symposiumin juliste

Karjalan teologinen seura järjestää helmikuussa kahdeksannen teologisen symposiumin Joensuussa.

Tämänkertainen teema on MAAILMA. Teemaa tarkastellaan maailmankatsomusten ja ihmisen maailmassa toimimisen näkökulmista. Aiheita ovat muun muassa ihmisten väliset konfliktit, kirjallisuuden ja todellisuuden suhde, kirkkojen ekologinen ajattelu sekä luonnonsuojelun paikalliset kysymykset.

Symposiumi on tarkoitettu seurakuntien työntekijöille, teologian ja muiden alojen yliopistotutkijoille sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Symposiumissa esiintyy tälläkin kertaa nimekäs asiantuntijajoukko, joka on lähtenyt mukaan talkooperiaatteella. Tiistain 11.2. aamupäivän ohjelmassa on paneelikeskustelu, joka pureutuu ajankohtaiseen kysymykseen ihmisen ja ympäristön suhteeseen Pohjois-Karjalassa. Millä tavoin yksilöiden ja yhteisöjen arvot ja pyrkimykset ovat sovitettavissa yhteen luonnon monimuotoisuuden suojelemisen kanssa?

Symposiumi järjestetään Itä-Suomen yliopiston Aurora II -rakennuksen salissa AU100. Salissa on tilaa 250 osallistujalle.

Kaikkia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 31.1.2020 mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/23895/lomake.html

Ilmoittautumismaksu on 20 euroa.

Symposiumiin on kuitenkin vapaa pääsy:

  • Itä-Suomen yliopiston opiskelijoilla ja jatko-opiskelijoilla sekä henkilökunnalla
  • KTS:n jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2019 jäsenmaksun
  • jäsenmaksunsa maksaneiden KTS:n kannatusjäsenten (seurakuntien/tuomiokapitulien) työntekijöillä

Lue lisää: https://www.karjalanteologinenseura.fi/symposiumi-2020/ohjelma/