Lasten ja varhaisnuorten leiri Puroniemessä 2.-5.6.

Tapahtuma | 22.01.2020
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Sekä 6–10 -vuotiaille lapsille että 10–14 -vuotiaille varhaisnuorille suunnatun leirin teemana on ”hyvinvoiva mieli”.

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri järjestetään Puroniemessä 2.-5.6.2020. Ohjelmassa on tuttuun tapaan pelejä, leikkejä, uimista ja saunontaa, erilaisia pienryhmätoimintoja, illanviettoja nuotiolla sekä palveluksia, mm. yksi liturgia. Leirin erityisteemana on ”hyvinvoiva mieli”.

Leiri järjestetään osittain erikseen kahdelle ikäryhmälle: 6-10 -vuotiaille lapsille sekä 10-14 -vuotiaille varhaisnuorille. Mukaan mahtuu 30–40 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu varmistuu myöhemmin, mutta on ollut parina viime vuonna 60€/ lapsi. Jos perheestä tulee useampi lapsi, seuraavista lapsista maksu on hieman alempi. Maksu sisältää majoituksen, ruoan ja ohjelman.

ONL ry:n lasten ja varhaisnuorten leirille voidaan anomuksesta ottaa 1–2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Lisätietoa: https://onl.fi/tapahtumat/yleisinfo/

Ilmoittautumiset 2.2. alkaen: https://onl.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/

Lisätietoja: leirinjohtaja Maria Kauppila, maria.kauppila@ort.fi tai 050 4658172.