Kanttorien liiton talvipäivät Valamossa 2.–4.2.

Tapahtuma | 10.01.2020
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Kanttorien talvipäivillä pohditaan ammatillisuuteen liittyviä asioita ja tutustutaan kirkkolaulupäivien materiaaliin.

Ortodoksisten Kanttorien Liiton talvipäivillä keskustellaan tänä vuonna työn ilosta ja sen säilyttämisestä. Millainen on toimiva työ ja työyhteisö, mitkä tekijät siihen vaikuttavat? Millaista on kanttorin hyvä työ ja hyvä vuorovaikutus? Kanttorina johdan kuoroa mutta pitäisikö minun osata johtaa myös itseäni? Miten suunnittelen ajankäyttöä ja työtä? Millaisia tunnetaitoja tarvitsen ammattitaidon lisäksi? Miten huolehdin osaamisesta ja sen kehittämisestä? Keskustelua ja ryhmätöitä ohjaa Valamon opiston rehtori, Sirpa Koriala.

Talvipäivillä tutustutaan myös toukokuisten kirkkolaulupäivien materiaaliin dir. cant. Petri Nykäsen opastuksessa.

Ortodoksisten Kanttorien Liitto ry:n vuosikokous pidetään sunnuntaina 2.2. kello 19.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja lisäksi päätetään muun muassa jäsenyyksistä ja sääntöjen uusimisesta.

Talvipäivien ohjelma alkaa sunnuntaina kello 18 toimitettavalla ehtoopalveluksella ja päättyy yhteiseen lounaaseen tiistaina kello 12.

Tapahtuman hinta on 160 € majoitusvaihtoehdosta riippumatta. Hinta sisältää majoituksen, ohjelman ja ohjelman mukaiset ruokailut. Ilmoittautumiset 17.1.2020 mennessä: kurssit@valamo.fi tai puhelimitse numeroon 017 5701 810.