Kasvatustyön kanttorin toimi avoinna Helsingissä

Avoimet työpaikat | 14.11.2019

Kasvatuksen kanttorilla on suuri ilo ja kunnia olla opettamassa ja ohjaamassa seurakunnan lapsia ja nuoria kirkkolaulun ja monipuoliseen jumalanpalveluselämään.

Helsingin ortodoksisessa seurakunnassa on julistettu avoimeksi seurakunnan kasvatustyön kanttorin työsopimussuhteinen toimi.

Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkkojärjestyksen 133§:n mukaiset kelpoisuusehdot. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Helsinki, mutta työtehtäviä voi olla koko seurakunnan alueella. Toimeen liittyy myös leirityötä. Hakijan eduksi katsotaan soveltuva koulutus tai työkokemus lapsi- ja nuorisotyöhön sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ja monipuolinen kielitaito.

Kasvatuksen kanttorilla on suuri ilo ja kunnia olla opettamassa ja ohjaamassa seurakunnan lapsia ja nuoria kirkkolaulun ja monipuoliseen jumalanpalveluselämään. Hän on myös olennainen osa tiimiä, jonka vastuulla on johdattaa lapsia ja nuoria kirkon elämään.

Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on otettavissa vastaan 01.02.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun tulee esittää lasten kanssa toimimiseen edellytettävä rikostaustaote.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus sekä aiempi työkokemus, on toimitettava Helsingin hiippakunnan piispalle maanantaihin 02.12.2019 klo 16:00 mennessä. Johtuen Posti- ja logistiikka-alan unioni lakosta tulee hakemukset toimittaa joko henkilökohtaisesti tai lähetin välityksellä Arkkipiispan kansliaan (Liisankatu 29 A 8, 00170 Helsinki) tai sähköisesti osoitteeseen helsingin.hiippakunta@ort.fi.

 

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy