Luostarikripari Valamossa 7.–14.6.2020

Ajankohtaista | 31.10.2019

Suositulle kristinoppileirille mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautua voi vaikka heti.

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestää ensi kesänä jälleen perinteisen luostarikriparin Valamon luostarissa Heinävedellä. Yhteistyössä Valamon opiston kanssa järjestettävälle leirille mahtuu enintään 30 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on mahdollista jo nyt ja se tapahtuu joko nettilomakkeella tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen onl@ort.fi.

Osallistumismaksu on todennäköisesti 365 euroa, hinta varmistuu viimeistään vuodenvaihteessa. Osallistumismaksu laskutetaan huhti-toukokuussa 2020. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää, onko seurakunnalla mahdollisuutta osallistua leirikustannuksiin.

Ensimmäinen leirikirje lähetetään ilmoittautuneille joulukuussa, myöhemmin ilmoittautuneille heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi.

Toinen leirikirje lähetetään huhti-toukokuussa ja siinä tulee tietoa mm. leirillä tarvittavista varusteista ja aikatauluista.

Luostarikriparin päätösliturgia toimitetaan Valamon luostarin pääkirkossa sunnuntaina 14.6. alkaen klo 9.00. Liturgian jälkeen on ohjelmassa (omakustanteinen) ruokailu ja pieni päätösjuhla, jossa jaetaan todistukset. Päätöspäivään ovat tervetulleita leiriläisten perheet, sukulaiset ja ystävät.

Lisätietoja: leirinjohtaja Annakaisa Onatsu (annakaisa.onatsu@ort.fi tai 040 6858854)