Joko teille on tilattu Taivasvakuutettu polkupyörä?

Ajankohtaista | 08.11.2018

ONL ry:n uusin lastenkirja ilmestyy joulukuun alussa.

Kirjan kansikuva

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n uusimmassa julkaisussa ortodoksisuus tulee tutuksi lapsen elämänpiiriin liittyvien tarinoiden kautta. Tarinat on kirjoittanut Ulla Puhakka ja kuvitus on Kirsi Vuomajoen käsialaa. 

Kirjaan liittyy myös runsaasti ilmaista oheismateriaalia. Oheisesta pdf-tiedostosta löytyviä puuhatehtäviä voi käyttää niin kotona, seurakunnissa kuin kouluissakin. Niistä löytyy tekemistä pimeneviin iltoihin ja samalla ne tarjoavat luontevan tavan keskustella lapsen kanssa kirkkoon liittyvistä asioista.

Verkosta löytyy myös kirjassa seikkailevan isä Vihtorin ympärille rakennettu paastopeli. Käy kurkkaamassa: https://scratch.mit.edu/projects/123738265/#fullscreen

Lisäksi opettajille on tehty 40 sivua lisämateriaalia, joka on sähköisesti jaossa Tampereella järjestettävillä ortodoksisten opettajien päivillä. Materiaalipaketin voi tilata sähköisesti myös ONL ry:stä.

Taivasvakuutettu polkupyörä ja muita tarinoita -kirjaa voi tilata ONL ry:n verkkokaupasta: https://onl.fi/kauppa/taivasvakuutettu-polkupyora-ja-muita-tarinoita/

Liitetiedostot