Hiippakuntasihteerin määräaikainen toimi avoinna Oulussa

Avoimet työpaikat | 16.10.2018

Haku on alustava ja tehtävän täyttäminen varmistuu sen jälkeen, kun kirkolliskokous on vahvistanut keskushallinnon talousarvion.

Oulun hiippakuntakansliassa on haettavana hiippakuntasihteerin määräaikainen toimi ajalle 1.1.-31.12.2019. Toimi korvaa hiippakuntakanslian toimistosihteerin tehtävän.

Haku on alustava ja tehtävän täyttäminen varmistuu sen jälkeen, kun kirkolliskokous on vahvistanut keskushallinnon talousarvion marraskuun kirkolliskokouksessa. Määräaikaisuuden perusteena on vuoden 2019 aikana toteutettava hiippakuntakanslioiden tehtävien arviointi. 

Hiippakuntasihteerin tehtäviin kuuluu metropoliitan avustaminen hallinnollisissa ja teologisissa asioissa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi erilaisia toimistotehtäviä ja teologisten sekä hallinnollisten taustaselvitysten tekemistä. Hiippakuntasihteeri avustaa metropoliittaa myös paimenmatkoilla, joten tehtävän hoitamisessa tarvitaan ajokorttia.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ortodoksisen teologian koulutusta ja kirkon hallinnon tuntemista sekä sujuvia it-taitoja. Englannin, kreikan ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä kuuluu kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmään IV. 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 9.11.2018 klo 15.00 mennessä kirkollishallituksen sähköpostiin (kirkollishallitus@ort.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun metropoliitta Elia, metropoliitta.elia@ort.fi ja p. 050 3520735.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy