Kanslistin toimi avoinna Kajaanissa

Avoimet työpaikat | 17.09.2018

Seurakunnan kanslianhoitajan toimenkuvaan kuuluu myös diakoniatyöhön osallistuminen.

Kajaanin ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana kanslianhoitajan työsopimussuhteinen toimi.

Seurakunnan kirkkoherranvirastossa työskentelevä kanslianhoitaja huolehtii mm. asiakaspalvelusta, taloushallinnon käytännön tehtävistä, tiedottamisen toteutuksesta, rekisteritietojen käsittelystä, postin käsittelystä, arkiston hoidosta ja toimitusten ajanvarauskirjasta. Tehtävässään hän valmistelee, laatii ja esittelee erilaisia seurakunnan asiakirjoja kirkkoherran ja luottamushenkilöiden tarpeisiin sekä toimii luottamuselinten kokouksissa sihteerinä. Lisäksi kanslianhoitaja osallistuu seurakunnan diakoniatyöhön kirkkoherran antamien ohjeiden mukaisesti.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen, vastuullisen ja kokoaikaisen työtehtävän 2.1.2019 alkaen. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta ja hyvää vuorovaikutustaitoa. Arvostamme ratkaisuhakuista oma-aloitteisuutta ja perehtyneisyyttä ortodoksiseen kirkkoon.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika tehtävässä on 4 kuukautta.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Jyrki Penttonen puh. 045 126 9320 ja pastori Reijo Marjomaa puh. 040 848 5380

Hakemukset on lähetettävä osoitteella: Kajaanin ortodoksinen seurakunta, Väinämöisenkatu 29 A 1, 87100 KAJAANI tai sähköpostilla kajaani@ort.fi Hakemusten on oltava perillä 31.10.2018 klo 15.00 mennessä.

 

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy