Ollaan yhdessä -leiri Puroniemessä 2.–6.7.

Tapahtuma | 01.06.2018
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Lapsi tai nuori: ota kummi, mummo, isä tai äiti kainaloon ja lähde leirille!

Jalanjälki hiekassa

Rautalammin Puroniemi on aiemmin Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n omistuksessa ollut ortodoksinen leirikeskus, joka juhlii tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan. Nykyisin Puroniemeä ylläpitää ystäväyhdistys (www.puroniemi.net), joka huolehtii siitä, että maailmaan ilmestyy ihan uusiakin leiritarinoita.

Tänä kesänä Puroniemessä järjestetään ensi kertaa Ollaan yhdessä –leiri. Tämä leiri on tarkoitettu ihan kaikille, kuten nimikin kertoo. Ideana on lomailla reippaasti rantamaisemassa, olla yhdessä mummin, kummin, paapan tai perheen kanssa. Ja tietysti leiriyhteisönä uidaan, saunotaan ja vietetään kesää saaden laadukasta vapaa-ajan ohjausta.

Leirillä lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden touhutekemiseen ja ulkoilmaelämään. Aktiviteettien järjestämisestä huolehtivat liikunnan- ja lastenohjaajat ja ihana luonnonympäristö. Aikuisille on luvassa myös virikkeellistä ja vahvistavaa luennointia ja keskusteluhetkiä.

Sielunsilitystä saadaan rakkaassa niemenkärjen ortodoksisessa leiritsasounassa aamu- ja iltarukoushetkissä! Yllätysohjelmaa on luvassa ja majoja rakennetaan varmasti. Ja kuka pysyisi poissa iltanuotiolta? Ei kukaan, sillä sielläkin lettu paistuu ekumeenisessa, hyväksyvässä ja iloisessa hengessä.

Mukana leirin järjestelyissä ovat Puroniemen ystävät ry, Kuopion ortodoksinen seurakunta, Rautalammin ortodoksinen seurakunta ja Rautalammin kunta.

Leirimaksu on lapsilta 40 euroa ja aikuisilta 60 euroa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset milla.sajaniemi@gmail.com tai puh. 0407075020 (mieluiten tekstiviestinä) Huomio: leirimaksuun voi yrittää hakea tukea myös omalta seurakunnalta.

Mukana leirin järjestelyissä ovat Puroniemen ystävät ry, Kuopion ortodoksinen seurakunta, Rautalammin ortodoksinen seurakunta ja Rautalammin kunta.