Karjalan hiippakunnan säätiön apurahat haettavissa

Ajankohtaista | 11.09.2017

Hakemukset on toimitettava säätiön asiamiehelle 6.10. mennessä.

Karjalan hiippakunnan säätiön hallitus julistaa haettavaksi apurahoja vuonna 2017 seuraavasti:

  • Apurahoja myönnetään yhteensä enintään 3 000 euroa.
  • Haettava apuraha voi olla suuruudeltaan enintään 1 000 euroa.
  • Apurahat myönnetään Karjalan hiippakunnan alueen hyväksi tapahtuvaan ortodoksisen ja karjalaisen kulttuuri-, koulutus-, opetus-, kasvatus- tai tutkimustyön tukemiseen tai kansainvälistymisen edistämiseen.

Apurahahakemuksia toivotaan erityisesti:

  • Ortodoksisen kulttuurin edistämiseen nuorten parissa, kirkkotekstiili-, kirkollinen kirjallisuus-, musiikki- tai ikonimaalausaloilta.
  • Iisalmen ortodoksisen seurakunnan alueella tapahtuvaan ortodoksisen ja karjalaisen kulttuurin edistämistyöhön.

Apurahaa voi hakea myös projekteihin tai tapahtumiin, jotka liittyvät em. toiminta-alueisiin. Hakijana voi olla yksityinen henkilö tai yhdistys.

Säätiön hallitus pidättää oikeuden päättää apurahojen suuruudesta ja määrästä hakemuksista riippumatta. Apurahojen saajilta pyydetään erillinen raportti apurahan käytöstä.

Hakemukset tulee toimittaa säätiön asiamiehelle 6.10.2017 mennessä. Hakemus suositellaan tehtäväksi sähköisesti Apurahojen haku -sivulla olevalla lomakkeella: http://karjalanhiippakunnansaatio.fi/apurahojen-haku/

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi tehdä kirjallisesti lähettämällä sen postitse säätiön asiamiehelle (Leo Houtsonen, Hallituskatu 10 C 29, 70100 Kuopio).