Kansainvälinen Taizé-nuorten tapahtuma Haminassa 25.–27.8.

Tapahtuma | 20.07.2017
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Haminan ortodoksinen seurakunta on mukana järjestämässä tapahtumaa yhdessä Haminan evankelis-luterilaisen seurakunnan kanssa.

Haminassa järjestetään 25.–27. elokuuta kansainvälinen Taizé-nuorten tapahtuma Rauha kaikille. Ortodoksinen seurakunta on mukana järjestämässä 14–36-vuotiaille suunnattua tapahtumaa, joka on osa Haminan kaupungin virallista Suomi 100 –ohjelmaa. Tapahtuman keskipisteenä toimii Hamina Bastioni.

Ekumeenisen tapahtuman osallistujat voivat osallistua viikonlopun aikana jumalanpalveluksiin joko omasa kirkossaan tai tutustua muiden kirkkojen jumalanpalveluselämään. Ohjelmassa on myös hiljentymistä ja kaikille yhteisiä rukoushetkiä. Viikonloppu tarjoaa osallistujille hienon tilaisuuden tavata nuoria kristittyjä yli maa- ja kirkkokuntarajojen.

– Luvassa on hieno tapahtuma, jonne tulee paljon nuoria eri puolilta Eurooppaa. Olisi hienoa, jos omat nuoremme osallistuisivat tähän kansainväliseen ja ekumeeniseen tapahtumaan, toteaa Haminan ortodoksisen seurakunnan kirkkoherra, pastori Ville Kiiveri.

Viikonlopun osallistuminen perhemajoituksineen ja ruokailuineen maksaa haminalaisilta nuorilta 10 euroa ja muualta omin neuvoin paikalle saapuvilta 30 euroa. Jos osallistuja tarvitsee edestakaisen bussikyydin Helsingistä Haminaan, hinta on 40 euroa.

Ilmoittautumiset 28.7. mennessä osoitteessa https://www.haminanseurakunta.fi/yksiloilmoittautuminen/

Lisätiedot: ville.kiiveri@ort.fi