Ortodoksinen musiikkileiri Pyhäkankaalla 26.–29.6.

Tapahtuma | 09.05.2017
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Karjalan hiippakunnan 13–18-vuotiaille suunnatussa tapahtumassa iloitaan monenlaisesta musiikista.

Erilaisia soittimia

Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan leirikeskuksessa Pyhäkankaalla järjestetään 26.–29.6. Karjalan hiippakunnan 13–18-vuotiaille suunnattu ortodoksinen musiikkileiri. 

Leirille ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet. Mitään aiempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan tarvitaan vain innostunutta mieltä. Myös omia soittimia ja välineitä voi toki ottaa mukaan. Ennakkoon asetettuja musiikillisia tavoitteita ei ole: leiristä ja sen musiikkiohjelmasta muodostuu osallistujiensa näköinen ja kuuloinen kokonaisuus.

Leirillä voi musisoida monella eri tavalla ja tyylillä. Ortodoksisen kirkkomusiikin saloihin opastavat muun muassa kanttorit Jooa Sotejeff-Wilson ja Valeria Ratilainen ja rytmimusiikin maailmaan puolestaan pop/jazzmuusikot Alina Saarento ja Markus Hänninen. Laulunopettajaksi opiskeleva Ella Kinnunen ohjaa leiriläisiä musiikin ilon ja sen monipuolisuuden löytämiseen.

Leirin ohjelma koostuu jumalanpalveluksista, ruokailuista, yhteisestä hauskasta ajanvietteestä ja tietenkin kaikenlaisesta puuhailusta musiikin parissa. Yhteisiä kyytejä esimerkiksi Jyväskylästä voidaan suunnitella osallistujien kesken.

Leirin hinta on 70 euroa. Leirimaksuun sisältyy majoitus, ruokailut, ohjelma ja opetus. Mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan halukkaille pyritään järjestämään myös yksityisopetusta.

Lisätiedot: Jooa Sotejeff-Wilson, 0500 991 621, jooa.sotejeff-wilson@ort.fi sekä Valeria Ratilainen, 050 439 1883, valeria.ratilainen@ort.fi