Leirinohjaajien peruskurssi Kangasalla 10.–12.2.

Tapahtuma | 02.01.2017
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Ortodoksisen nuorten liitto ONL ry järjestää 10.–12.2. leirinohjaajien peruskurssin (LO1-kurssi) kurssikeskus Ilkossa Kangasalla. Kurssi järjestetään yhteistyössä Tampereen ortodoksisen seurakunnan kanssa, Opintokeskus Siviksen ohjauksessa ja tuella. 

Kurssi on tarkoitettu kaikille leirinohjaajan työstä kiinnostuneille kristinoppileirin käyneille. Kurssilla lähdetään liikkeelle perusasioista, joten kohderyhmänä ovat erityisesti ne, joilla on vasta vähän tai ei lainkaan ohjaajakokemusta. Tämän kurssin käyneet voivat hakea ohjaajaksi esimerkiksi ONL ry:n tai oman seurakunnan leireille.

Kurssille voi saapua perjantaina klo 18 alkaen ja kurssi päättyy sunnuntaina 13. Kurssin hinta on 35 €. Ilmoittautumiset 8.1. mennessä: LO-1

Kaikille osallistujille lähtee infokirje ilmoittautumisen päätyttyä. 

Lisätietoja: nuorisotoimenohjaaja Nemanja Balcin nemanja.balcin(at)ort.fi ja järjestösihteerin sijainen Antti Kokkonen antti.kokkonen(at)ort.fi

Huom.! ONL ry järjestää keväällä (5.–7.5.) myös leirinohjaajien jatkokurssin Puroniemen leirikeskuksessa Rautalammilla. Kurssin ilmoittautuminen avataan tammikuussa.

2.1.2017