Ikonimaalauskurssi Ronnilla 6.–12. kesäkuuta

Tapahtuma | 11.01.2016
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Ikonimaalauksessa käytettäviä värejä.

Suomen Ikonimaalarit ry järjestää 6.–12. kesäkuuta 2016 Ronnilla Athos-säätiön tiloissa ikonimaalauskurssin, jonka aikana osallistujat maalaavat Moskovan koulukunnan mallin aiheesta Pyhä vanhurskas Simeon, Herran vastaanottaja Kristus-lapsi sylissään. Kaikilla osallistujilla on siis yhteinen malli ja sama laudan koko.

Kurssilla keskitytään erityisesti vanhan miehen parran ja hiusten viivatekniikkaan ja viivan rytmiin sekä hiusten ja parran värimaailmaan. Kurssi on avoinna kaikille Suomen Ikonimaalarit ry:n jäsenille ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla mahtuu 10-12 henkeä. Myös kurssista kiinnostuneet ei-jäsenet voivat tiedustella vapaita paikkoja.

Kurssin opetuskielinä ovat venäjä ja englanti, mutta opetus tulkataan suomeksi.

Kurssin majoitus järjestetään Athos-säätiön tiloissa. Kuuden yön majoitus täysihoidolla maksaa majoitusvaihtoehdosta riippuen 370–450 euroa. Kurssin opetus maksaa 285 euroa ja se sisältää 40 Anna Goljukovan oppituntia ja 16 oppituntia ikonimaalari Liisa Holstin johdolla.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.4. Liisa Holstille joko puhelimitse (040 566 8481) tai sähköpostitse (liisa.holst@kolumbus.fi). Ilmoittautuminen on sitova ja sen yhteydessä peritään 100 euron varausmaksu. Jos osallistujamäärä ei täyty, kurssi peruuntuu ja varausmaksu palautetaan.

Lisätietoja antaa Liisa Holst (yhteystiedot edellä).

Kuva: Maria Turunen

11.1.2016