Toivon lahja tuo lämpöä maailmaan

Ajankohtaista | 04.11.2014

Filantropian Toivon lahjoilla tuetaan kirkollista kasvatustyötä ja kehitysyhteistyötä ja välitetään humanitaarista apua.

Eettistä ja ekologista lahjaa läheiselle etsivälle on tarjolla erilaisia aineettomia lahjoja, jotka valaisevat lahjan antajan ja saajan lisäksi myös kaukana asuvien lähimmäisten arkea. 
Kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia ry:n Toivon lahjoilla tuetaan kehitysyhteistyöhankkeita ja ortodoksisten paikalliskirkkojen koulutus- ja lähetystyötä Itä-Afrikassa ja Itä-Euroopassa. Lisäksi välitetään humanitaarista apua kriisialueille.
​Toivon lahjoissa läheiselle osoitettu kaunis ele muuttuu esimerkiksi halkopinoksi (kuvassa), jonka lämpö lämmittää koteja Moldovassa tai viltiksi, jolla jaetaan lämpöä kriisialueille. Halkopinoon ja muihin lahjoihin voit tutustua osoitteessa www.toivonlahja.fi. Siellä voit myös tehdä nopean internet-tilauksen. 
Kysy lisää Toivon lahjoista tai tee tilaus: toivonlahja@ort.fi. Paperitilauksia varten löydät Toivon lahja -esitteen Filantropian sivuilta. Tule ja jaa Toivoa maailmaan!​
 
Filantropia
4.11.2014