Vaate- ja tavarakeräys ukrainalaisille

Taipaleen ortodoksinen seurakunta aloitti joulukuussa 2022 vaatekeräyksen Outokumpuun muuttaneille ukrainalaispakolaisille. Vaatteita ja muita tarvikkeita onkin saatu lahjoituksina ja jaettu eteenpäin jo suuria määriä. Sydämelliset kiitokset tähänastisille lahjoittajille.

Puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita otetaan edelleen vastaan, mutta myös muista kulutustavaroista on ollut suuri kysyntä. Alla lista niistä tavaroista, joille on jo tarvitsija tiedossa. Lisäksi myös kaikenlaisia muita kotona tarvittavia tavaroita/laitteita otetaan vastaan jaettavaksi. 

– tehosekoittimia
– mehupuristin/-linko
– mikroaaltouuni
– pölynimuri
– vedenkeitin
– pyykinkuivausteline
– sähkövatkaimia
– tulostin
– kattila 7-8 litraa
– televisio
– silitysrauta
– potkukelkka
– kattilat 3-10 litraa
– paistinpannuja
– miesten talvikenkiä
– pilkkihaalareita
– lämpimät kumisaappaat (42-43)
– jääkaira
– kahvimylly
– lasten leluja
– matkalaukkuja
– talvitakkeja ja -kenkiä
– monitoimikone
– lihamylly
– monitoimikeitin
– leivänpaahdin
– syviä lautasia
– päiväpeittoja
– tyynyjä
– ikonit
– naisten kenkiä 37-42
– miesten kenkiä 39-45
– vuokia
– lihanuijia
– kahvinkeittimiä
– huopia
– yleensä kaikenlaista kodin tavaraa

Vaatteiden ja tavaroiden toimittamisesta Outokummun kirkon alakerran salille tulee olla etukäteen yhteydessä; pastori Nemanja Balčin (puh. 040 673 2918)  tai suoraan Outokummun kirkon isännöitsijään (Arvo Naumanen, puh. 050 591 2790), joka järjestää tavaroiden kuljetuksen/vastaanoton Outokummun kirkolle tai suoraan tarvitsijoille.

Päivitetty 22.2.2024

4 kommenttia artikkeliin ”Vaate- ja tavarakeräys ukrainalaisille”

  1. Moi! Varkauden SPR:llä olisi mahdollisuus toimittaa Outokumpuun ukrainalaisten auttamiseksi lasten kesävaatteita. Vaatteet on kerätty ukrainalaisille ja tarve lähiympäristössä asuville ukrainalaisille vaikuttaa hiipuvan. Ottaisitteko yhteyttä, jos voimme täältä apua antaa? Voisimme esim. tehdä täsmäpakkausta tietyn kokoisista vaatteista ja toimittaa sitten teille. Minun puh.nro on 040-7329880. Minuun voitte olla yhteydessä puhelimitse tai spostilla. SPR:n Olli Kauppisen puh.nro 040-4878712.

    Vastaa
    • Hei! Kyllä on tarvetta. Jonkin verran on aiemmin niitä saatu ja kaikki ovat heti menneet. Laitan vaikka sähköpostia, niin voidaan sopia niiden toimittamisesta kirkolle.

      Vastaa

Jätä kommentti